Platform21

Sunday, March 18, 2007

Anna Nicole Smith snel in de bioskoop

Het leven van Anna Nicole Smith wordt verfilmd. Dat heeft producent Jack Nasser van All-Media Productions bekend gemaakt. De film zou volgens hem al voor de zomer kunnen worden uitgebracht. Nasser stelde druk op zoek te zijn naar een geschikte hoofdsrolspeelster. Anna Nicole Smith overleed vorige maand in onduidelijke omstandigheden.


De film vertelt het verhaal van Anna Nicole vanaf haar zeventiende tot aan haar dood op amper 39-jarige leeftijd. Onder meer haar huwelijk met de 63 jaar oudere miljardair Howard Marshall II en de dood van haar 20-jarige zoon Daniel komen daarbij volgens Nasser aan bod. Volgens de producent is de film in eerste instantie bedoeld voor de bioskoop, maar zou hij ook op televisie kunnen verschijnen.


Het productiebedrijf heeft geen rechten genomen op het verhaal van Smith. Ze is volgens Nasser zo beroemd dat ze publiek bezit is geworden. Daarom is er volgens hem geen toestemming vereist om haar verhaal te mogen verfilmen. Anna Nicole Smith overleed op 8 februari, nadat ze in een hotelkamer in Florida onwel was geworden. Er loopt nog een onderzoek naar de doodsoorzaak.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home