Platform21

Thursday, February 07, 2008

Privé optreden van Pete Doherty voor 150 euro

Pete Doherty speelt op verjaardagsfeestjes voor slechts 100 pond of 150 euro. De Babyshambles-voorman deed dat onlangs voor een vrouwelijke fan en wordt sindsdien overstelpt met aanvragen.

"De vader van het meisje ontmoette Pete en bood hem 100 pond om voor haar te komen spelen op haar verjaardagsfeestje. Pete was gevleid en nam het aanbod aan. Hij speelde al zijn grote hits, iedereen was door het dolle heen", aldus een bron in The Sun. Sindsdien kreeg de agent van Doherty al meer dan 500 aanvragen om te komen spelen op verjaardagsfeesten, huwelijken en andere gelegenheden. Toen Doherty nog bij The Libertines speelde, speelde hij in zijn flat en rekende elke bezoeker 10 pond aan.

Andere artiesten hanteren hogere prijzen voor dergelijke privé-concerten. Zo kreeg Celine Dion in 1997 5 miljoen euro voor een concert voor de sultan van Brunei. Kylie Minogue stak in 2004 1,5 miljoen euro op zak voor een concert van veertig minuten voor zakenlui in Barcelona en George Michael zong met nieuwjaar nog voor een Russische miljardair en streek daar ruim 2 miljoen euro voor op.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home