Platform21

Wednesday, April 30, 2008

Donderdagtickets Rock Werchter uitverkocht

De 10.000 dagtickets voor donderdag 3 juli zijn uitverkocht, dat bericht de organisatie van Rock Werchter. Er gingen ook al 50.000 combikaarten over de toonbank.
Verder raakte bekend dat Adele haar komst naar Rock Werchter annuleert. De beloftevolle jonge Engelse heeft andere verplichtingen waardoor ze begin juli al haar geplande optredens dient te annuleren. Ze wordt vervangen door Estelle, een even talentvolle landgenote die op dit moment groots scoort met haar "American Boy".

Rockend museum

'It's Not Only Rock'n'Roll Baby!' zorgt bovendien voor rock'n'roll in het museum. De zomertentoonstelling van Bozar (Paleis voor Schone Kunsten) in Brussel bekijkt rock vanuit een ongeziene hoek. Iedereen die een polsbandje draagt van Rock Werchter 2008, mag de week na Rock Werchter gratis naar de expositie.

De tentoonstelling brengt werk samen van 20 rockiconen die ook beeldend kunstenaar zijn, van de jaren 70 tot vandaag. De bekendste namen zijn David Byrne, Brian Eno, Patti Smith en Yoko Ono. Twee deelnemers aan de expo staan dit jaar ook op Rock Werchter: de stilaan legendarische Pete Doherty (Babyshambles) en Ijslander Jonsi Birgisson. (LA)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home