Platform21

Monday, April 28, 2008

Gwyneth Paltrow stuurt kat naar eigen luxefeestje

Stank voor dank noemen ze zoiets! Actrice Gwyneth Paltrow stuurde haar kat naar een peperduur feestje dat enkele Hollywoodbonzen speciaal voor haar hadden georganiseerd.
60.000 Britse pond pompten de bobo's in het exclusieve privé-etentje in een poepsjiek Londens restaurant. 30 van haar dierbaarste vrienden waren ter plaatse, alsook de beste champagne en cocktails zoals ze zelf gevraagd had.

Maar de organisatoren bleven met de gebakken peren zitten omdat Miss Paltrow vermoedelijk vreesde om in het openbaar met haar man, de Coldplay-zanger Chris Martin, gezien te worden, iets waar ze altijd beducht voor is. Als back-upplan kregen de gasten dan maar Robert Downey Jnr., Paltrow's collega in 'Iron Man', als bekende tafelgast.

De Hollywoodproducenten wilden Paltrow met het etentje bedanken voor haar 'harde promotionele werk' dat zij verrichtte bij de release van de nieuwe blockbuster 'Iron Man'. Paltrow haalde de voorpagina's van de meeste Britse kranten door in een extreem kort rokje en op naaldhakken te verschijnen op de rode loper voor de première van de film. (LA)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home