Platform21

Sunday, June 22, 2008

Zesde editie Cimatics zoekt kunstenaars

Cimatics, het Brussels Internationaal Festival voor Live Audiovisuele Kunst en VJing, beleeft van 12 tot 15 november op verschillende locaties in het centrum van Brussel zijn zesde editie. Geïnteresseerde kunstenaars, creatieven en producers kunnen tot 31 juli hun inzending indienen. Centraal in deze zesde editie staat het thema data visualisering. Meer informatie over het festivalprogramma wordt later bekend gemaakt.

Cimatics is een organisatie voor de presentatie en ondersteuning van live audiovisuele kunst en VJing. Cimatics is met deze focus naar eigen zeggen uniek in Vlaanderen en één van de grootste spelers op dit vlak in Europa. Met zijn jaarlijks festival wil Cimatics een uitgebreid overzicht brengen wat er op dit ogenblik gebeurt op het raakvlak tussen media, kunst, muziek en technologie.

Over de grenzen van de disciplines heen, wil het festival naar eigen zeggen beeld en geluid verenigen en kunst en popcultuur mixen tot een onvergetelijk audiovisueel feest. Cimatics biedt daarbij een programma aan met audiovisuele performances en concerten, screenings en live audiovisuele installaties. Meer informatie en deelnameformulieren zijn terug te vinden op de website www.cimatics.com.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home