Platform21

Friday, July 25, 2008

Tomorrowland mikt op 30.000 dancefanaten

Zaterdag 26 juli en zondag 27 juli vindt op het provinciaal domein De schorre in Boom de vierde keer Tomorrowland plaats: hét openluchtevenement voor de fans van dance, techno, elektro en trance. Dit jaar rekent organisator ID&t, afgaande op de tickets die al de deur uit zijn, op zo’n 30.000 festivalgangers.
Tomorrowland, een project van ID&T dat elk jaar ook tekent voor de Sensational White & Black-events, is al vlug gegroeid tot hét festival voor de ware danceliefhebber. Het succes schuilt hem in het samenspel van het ruime, luchtige domein, een uitstekende affiche en een organisatie die alles tot in de puntjes heeft voorzien.
Negen podia
Met namen als Felix DaHousecat, Dr.Lektroluv, Discobar Galaxie, Ida Engberg, Sasha, Carl Cox, Armin Van Buuren en de Franse draaitafelwonderboys David Guetta en Martin Solveig heeft Tomorrowland ook nu weer de top van de nationale en internationale DJ’s op de negen podia bijeengeraapt. Die staan netjes verspreid op het 75 hectare grote domein. Het domein biedt daarnaast veel plaats voor de open festivalarea’s en de tenten.
Records
Dat Tomorrowland IV alle records gaat breken, daar is organisator Christophe Van Den Branden al steevast van overtuigd. “Voortaan zijn zaterdag en zondag allebei volwaardige festivaldagen. Afgaande op de voorverkoop gaan we volgens mij, in combinatie met het goede weer dat voorspeld wordt, kunnen rekenen op zo’n 30.000 festivalgangers. Een pak meer dan de 22.000 van vorig jaar dus.”
Praktisch
Het dansevenement gaat van start zaterdag om 14u en duurt tot 1u ’s nachts. Op zondag wordt al om 11u gestart. Om 22u is er een groots vuurwerk en de afsluitende act op het hoofdpodium.(LA)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home