Platform21

Monday, April 21, 2008

Bart en Raymond stelen de show op Nekka Nacht

Het podium van het Sportpaleis heeft nog nooit zo vol gestaan. Niet alleen bracht Raymond van het Groenewoud een heel orkest mee naar Nekka-nacht, centrale gast Bart Peeters toeterde er op los met honderden kinderen.

Als er iemand is die voor ambiance kan zorgen is het ons eigenste Bartje wel. Toetoetoetertoet was dan ook de toon van de Nekka Nacht in het Sportpaleis. Bart Peeters was de gastheer van dienst van de vijftiende Nekka-nacht helden en vrienden. Daar bovenop brachten nog honderden kinderen een toeterlied.

Peeters kompanen Hugo Matthysen en Ronny Mosuse, maar ook zijn grootmeester Raymond van het Groenewoud waren van de partij. Ook Jan De Wilde en Axl Peleman konden niet gemist worden in het rijtje ridders van het Nederlandstalige lied. Tussen al die Vlaamse klei dook Ramses Shaffy op.

Nekka vzw organiseert al vijftien jaar lang de nacht van het Nederlandstalige lied. Niet alleen bekende artiesten treden tijdens de Nacht op, maar ook minder bekende (en jonge) artiesten krijgen er hun kans. Vorig jaar was Boudewijn De Groot de centrale gast, maar kwamen ook andere artiesten als Peter Koelewijn, Eva De Roovere, Kommil Foo, Yasmine en Guus Meeuwis naar het Sportpaleis afgezakt. (LA)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home