Platform21

Thursday, April 10, 2008

Paparazzi hebben Heath Ledger cocaïne gegeven

Twee fotografen zouden wijlen Heath Ledger cocaïne gegeven op een feestje in Hollywood. Dat zegt een vrouw die de twee mannen en het foto-agentschap waarvoor ze werken voor de rechter daagt. Volgens de vrouw, een freelancer journaliste van het Amerikaanse tijdschrift People, lokten fotografen Eric Munn and Darren Banks wijlen Heath Ledger in januari 2006 naar haar hotelkamer. De twee boden de acteur cocaïne aan en filmden hem stiekem.

Toen Ledger ontdekte dat hij werd gefilmd, zou hij kwaad zijn geworden, maar de paparazzi kalmeerden hem door meer cocaïne aan te bieden. Ze beloofden ook dat de videotape zou worden vernietigd. Heath Ledger overleed op 22 januari in zijn appartement in New York. Onderzoek wees uit dat hij een dodelijke combinatie van zes medicijnen had genomen, waaronder Oxycontin en Vicodin. Heath Ledger was bekend van zijn rollen in onder meer “ 10 things I hate about you” en “Brokebackmountain”.

De journaliste eist een schadevergoeding voor onder meer misleiding, huisvredebreuk en het bewust toedienen van emotioneel leed. Daarnaast wil ze een deel van de opbrengst van de tape, aangezien de paparazzi gebruikmaakten van haar hotelkamer en zonder haar toestemming zouden hebben gefilmd. De vrouw eist ook dat de bewuste video wordt vernietigd. (LA)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home