Platform21

Monday, October 10, 2005

Clouseau opnieuw in Sportpaleis

Voor de zesde keer brengt Clouseau op het einde van het jaar in het Antwerpse Sportpaleis weer een reeks concerten. Oorspronkelijk waren er negen concerten voorzien, maar omwille van de grote belangstelling voegde producent PSE Belgium daar al een tiende optreden aan toe. Dat is echter het absolute maximum, want op 30 december moet Koen Wauters aan de start verschijnen van de rally Parijs-Dakar.

De nieuwe concertreeks kreeg de naam 'Clouseau, in 't lang' en zal per avond 17.500 bezoekers kunnen verwelkomen. Het programma omvat de grote hits en bekende nummers van de groep, maar Koen Wauters benadrukte dat er ook nieuw materiaal aan het publiek zal voorgesteld worden. Het publiek wordt er bovendien vergast op enkele hightech-toepassingen, waarbij de muziek via satelliet naar de geluidsinstallatie zal worden gestuurd.

De organisatoren benadrukten dat het wellicht drummen wordt voor een plaatsje, want een groot gedeelte van de kaarten is nu al aan de man gebracht. De concertreeks begint op 2 december. Vorig seizoen concerteerde Clouseau in totaal achttien keer in het Antwerpse Sportpaleis. Daarmee bereikten ze toen 251.000 toeschouwers, maar toen had de zaal een kleinere capaciteit. Toen laste de groep ook in januari nog enkele concerten in, maar dat is wegens de autosport-activiteiten van Koen Wauters dit jaar absoluut onmogelijk.

Verdere informatie over de Clouseau-concerten in Antwerpen kan bekomen worden op www.sportpaleis.be.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home