Platform21

Thursday, January 05, 2006

Pointer Sisters klaar voor Natalia

Morgen start in het Antwerpse Sportpaleis de unieke concertreeks ‘Natalia Meets The Pointer Sisters’, waarbij het Vlaamse Idol-talent en het wereldberoemde Amerikaanse trio het podium delen. Met de laatste repitities op kruissnelheid, bleken de vier dames alvast te popelen om het podium op te stappen.“We hebben in het verleden al geregeld gezamenlijke optredens verzorgd, onder meer met Lionel Ritchie,” lichtten Ruth, Anita en Sissa de samenwerking met de Vlaamse zangeres toe. Ze wilden ook niet gehoord hebben dat er tussen Ritchie en Natalia een hemelsbreed verschil is. “Natalia boekte immers grote successen met de Idol-uitzendingen en dat programma gooit ook bij ons in de Verenigde Staten bijzonder hoge ogen.”

De contacten tussen Natalia en The Pointer Sisters werden gelegd tijdens een vorige uitgave van The Night of the Proms. “We kregen de vraag of we er iets voor voelden om samen met Natalia iets te doen en daar hebben we niet lang moeten over denken,” stipte het Amerikaans trio aan. “Natalia is een grote dame.”

Natalia en de The Pointer Sisters zingen tijdens de optreden eigen nummers, maar vertolken ook elkaars werk. Bovendien is er uiteraard ook de gezamenlijke single ‘Sisters Are Doing It For Themselves’. Het succes van Natalia en de hernieuwde belangstelling voor The Pointer Sisters na hun aanwezigheid op Night of the Proms 2002, My First Night 2004 en enkele verrassingsoptredens op de Night of the Proms van vorig jaar, heeft de belangstelling voor de het gezamenlijke concert gestimuleerd.

Die bijval heeft ervoor gezorgd dat het oorspronkelijk eenmalig concert een reeks van negen optredens is geworden. Elk van de optredens wordt trouwens onmiddellijk op cd-rom opgenomen en op het einde van de avond aangeboden aan het publiek aan de prijs van 25 euro. Meer informatie over de concerten kan verkregen worden op www.sportpaleis.be.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home