Platform21

Thursday, November 08, 2007

Michael Jackson stopt met touren

In een interview met Ebony, hét magazine voor Afro-Amerikanen in Amerika, verklaarde Michael Jackson geen lange tors meer te willen ondernemen. Jackson wil zich vooral toeleggen op het vaderschap, wat hij zijn grootste prestatie ooit vind. De zanger heeft drie kinderen: Prince Michael Jackson II, Paris en Prince Machael Jackson III.

Volgens Jackson schenkt het vaderschap hem het meeste genoegen ooit. ‘Ik heb altijd kinderen gewild, en ik geniet er enorm van’ aldus Jackson. Hij wil wel nog platen opnemen, maar zal deze niet meer promoten door lange tournees. ‘Niet zoals James Borwn heeft gedaan, of Jackie Wilson. Die gingen maar door, en het is hun dood geweest. Lange tournees, daar begin ik niet meer aan’ vervolgt Jackson. Hiermee zal de zanger veel fans teleurstellen.

Momenteel werkt Michael Jackson samen met Kanye West en will.i.am aan zijn eerste studioplaat sinds ‘Invincible’ in 2001. Volgens Jackson wordt de plaat een hit. Hij spendeert elke dag in de studio. ‘Rap is nu helemaal mijn ding. Er wordt gewoon niet genoeg geëxperimenteerd in de muziek vandaag de dag, er is te weinig creativiteit.’ Jackson is ervan overtuigd dat creatief zijn zonder middelen mogelijk is, wanneer hem zijn grote budgetten verweten worden. (LD)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home