Platform21

Sunday, April 29, 2007

Ozark Henry schrijft muziek voor 'To Walk Again'

Op vraag van Marc Herremans componeerde Ozark Henry de soundtrack van 'To Walk Again', de nieuwe film van Stijn Coninx die het levensverhaal van de triatleet vertelt. De soundtrack van de film is enkel via de online muziekwinkels iTunes beschikbaar. Per verkocht album gaat er 2,50 euro naar The Marc Herremans Foundation, een organisatie die lotgenoten van Marc Herremans een riem onder het hart wil steken.


Toen Marc Herremans begin 2002 tijdens een training op Lanzarote na een val verlamd raakte, leek zijn carrière voorgoed voorbij. Maar Herremans kwam terug als rolstoelatleet en verbaasde de wereld met zijn passie en doorzettingsvermogen. Nog in 2002 werd Marc Herremans gekroond tot sportpersoonlijkheid van het jaar. Coninx wil met 'To Walk Again' aantonen dat de realiteit de fictie dubbel en dik overstijgt.


Ozark Henry (Piet Goddaer) is één van de meest spraakmakende Vlaamse artiesten van het laatste decennium. Zijn album ‘The Soft Machine’ werd bekroond met een platinum plaat. Hij werd ook geregeld bekroond met Zamu-Awards. Ozark Henry kreeg bovendien als eerste Belgische artiest een IFPI-Award voor het hoogste aantal legale downloads. Ozark Henry heeft inmiddels acht albums uit, waarvan de eerste in 1996 op de markt kwam.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home