Platform21

Saturday, April 07, 2007

Will Smith is machtigste acteur

Will Smith is door het Amerikaanse blad Newsweek uitgeroepen tot machtigste acteur van Hollywood. Smith gaat Johnny Depp en Ben Stiller vooraf. Newsweek stelt de lijst samen naar aanleiding van interviews met studiobazen en producers. Verder wordt de macht van een acteur gemeten aan de omzet van een film in het openingsweekend.


Volgens de producers spreekt Will Smith alle lagen van de bevolking aan. Hij is getrouwd met Jada Pinkett en staat bijna nooit in de roddelbladen. “Bovendien heeft Will een talent om goede scripts uit te zoeken,” aldus de jury. “Bijna iedere film die hij maakte sinds 'Independence day' (1996) is een kaskraker geweest.”


Tom Hanks, Tom Cruise en Mel Gibson zijn verdwenen uit de top drie van machtigste acteurs. Newsweek geeft als reden op dat Gibson al ruim vijf jaar niet meer in een grote film heeft gespeeld. Tom Cruise verloor zijn geloofwaardigheid toen hij op de bank bij Oprah Winfrey sprong om zijn liefde voor Katie Holmes duidelijk te maken.


Tom Hanks is volgens het blad boven de lijst uitgestegen. Volgens de filmbonzen kan Hanks werken wanneer het hem uitkomt en houdt de hele wereld van hem.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home