Platform21

Saturday, August 11, 2007

Bart Peeters centraal op Nekka-Nacht

Bart Peeters zal op zaterdag 19 april de centrale gast tijdens de vijftiende Nekka-Nacht in het Antwerpse Sportpaleis. "Als er één iemand voor de ambiance kan zorgen van de eerste tot de laatste seconde, die de mensen aan het dansen krijgt van de eerste rij tot de nok van het Sportpaleis en die het publiek kan ontroeren en bij het nekvel grijpen, dan is het Bart Peeters wel, motiveren de organisatoren hun keuze. Bart Peeters volgt de Nederlander Boudewijn de Groot op.


Nekka organiseert al vijftien jaar lang de nacht van het Nederlandstalige lied. Niet alleen bekende artiesten verschijnen tijdens evenement op het podum, maar ook minder bekende en jonge artiesten krijgen er hun kans. Vorig jaar was Boudewijn De Groot de centrale gast, maar kwamen ook andere artiesten als Peter Koelewijn, Eva De Roovere, Kommil Foo, Yasmine en Guus Meeuwis naar het Sportpaleis afgezakt.


Dit jaar is Bart Peeters de centrale gast. Peeters is al heel zijn leven muzikant en televisiefiguur. Als kleuter zal hij al bij Tante Terry op schoot, maar later maakte hij succesvolle televisieprogramma’s, zoals Bart Bannings, Elektron en Pop-Elektron. Later volgden programma’s zoals Het Peulengaleis, De Liegende Doos, Geen Zorgen Tot Paniek. Muzikaal werd hij bekend als frontman van The Radio’s, CPX,
CPX, Bart Peeters Zonder Circus en recent nog Slimmer Dan De Zanger.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home