Platform21

Friday, January 04, 2008

Johnny Depp levert meeste geld op

Van alle Hollywoodsterren heeft Johnny Depp (44) het voorbije jaar het meeste geld opgeleverd aan de Amerikaanse bioscoopkassa’s. Dat blijkt uit de jaarlijkse enquete onder Amerikaanse bioscoopbedrijven, voor de 76ste keer uitgevoerd door uitgeverij Quigley. Depp gaat Will Smith ('I am Legend') en George Clooney ('Michael Clayton' en 'Ocean’s Thirteen') vooraf.


Johnny Depp was het voorbije op de bioskoopschermen te bekijken als barbaars barbier in 'Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street' en als piraat in ‘At World’s End’, het derde deel van ‘Pirates of the Carribean’. Ook vorig jaar was Johnny Depp de Top Money-Making Star van Hollywood. De top tien wordt vervolledigd door Matt Damon, Denzel Washington, Russell Crowe, Tom Cruise, Nicholas Cage, Will Ferrell en Tom Hanks.


Opmerkelijk is dat in de top tien van uitgeverij Quigley dit jaar geen enkele vrouwelijke acteur terug te vinden valt. Het is al van 1983 geleden dat de top tien exclusief mannelijk is samengesteld. Met optredens in ‘Transformers’, ‘Disturbia’ en ‘Surf’s Up’ wordt Shia LaBoeuf als ster van de toekomst bestempeld, net zoals Ellen Page, die het voorbije jaar te zien was in de film ‘Juno’.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home