Platform21

Thursday, August 16, 2007

Rivierenhof start met Vertelfestival

In het Sprookjeshuis van het Rivierenhof in Deurne wordt op zondag 16 september het eerste Vertelfestival georganiseerd. Daarbij wordt tussen 14 uur en 17 uur een gevarieerd vertelprogramma gebracht voor kinderen van vier tot twaalf jaar, met medewerking van een aantal professionele verhalenvertellers. Het Vertelfestival Rivierenhof is ook de feestelijke start van het programma ‘Sprookjes op Zondag’.


Het eerste Vertelfestival Rivierenhof heeft plaats in tenten rond het feeërieke Sprookjeshuis in het Rivierenhof. “Van 14 tot 17 uur is er een gevarieerd vertelprogramma met medewerking van een aantal professionele verhalenvertellers,” aldus de organisatoren. “Samen met de vertelsters van het Sprookjeshuis doen zij een greep uit hun rijke verhalenschat.” Ieder half uur is er een keuze uit drie vertellers.


Deelnemende vertellers zijn onder meer Warre Borgmans, Frank Degruyter, Mostafa BenKerroum, Marijke Goossens en Lieve de Meyer. Ook de vertelsters van Het Sprookjeshuis nemen aan het gebeuren deel. Nieuwsgierigen krijgen die dag ook de gelegenheid om een kijkje te nemen in het Sprookjeshuis. De toegang tot het gebeuren is gratis.


Het vertelfestival is tevens de feestelijke start van 'Sprookjes op Zondag'. Voortaan gaat de poort van het Sprookjeshuis iedere zondagmiddag open voor kinderen vanaf zes jaar. Meer informatie kan verkregen worden bij het Provinciaal Educatief Centrum De Schranshoeve (tel. 03.324.82.70 of info@schranshoeve.provant.be.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home