Platform21

Wednesday, August 15, 2007

Rivierenhof wordt Tuin der Mensen

Op 9 september herdenkt het Antwerpse district Deurne bevrijdingsdag, maar dit jaar wil men van het gebeuren ook een feestdag organiseren voor verdraagzaamheid. Op initiatief van kunstenaarscollectief L'Anverre wordt er daarrond met ‘Tuin der Mensen’ een veelzijdig evenement georganiseerd met de bedoeling om mensen te verenigen via een fusion van cultuur, dans en eten. De toegang tot het gebeuren is gratis.


L’Anverre wil van het evenement gebruik maken om in het provinciale groendomein Rivierenhof in Deurne een cocktail te brengen van multidisciplinaire optredens en een multiculinair buffet. In de kiosk zijn er muziekoptredens voorzien. Op het hoofdpodium van het Openluchttheater komen er van 's middags tot 's avonds multiculturele optredens, die uiteindelijk zouden moeten samensmelten tot een grote jamsessie.


Langs de wandelpaden van het Rivierenhof kan er gekeken worden naar optredens van straatkunstenaars. Die mogen het publiek wel de mogelijkheid bieden om een vrijwillige bijdrage te leveren. Meer informatie over het gebeuren is te verkrijgen op de website www.rivierenhof.be. Voor praktische details kan men ook terecht op e-mail lanverre@telenet.be.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home